Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

spitalul-judetean-de-urgenta-ploiesti.jpg

Spitalul Județean Ploiești a găsit o soluție pentru ocuparea unor posturi vacante de medici. Locurile libere vor fi ocupate de rezidenți.

Spitalului Județean de Urgență Ploiești a propus modificarea statului de funcții, cu menținerea numărului total de 2501 posturi aprobate (46 posturi de conducere și 2455 posturi de execuție).

Astfel, potrivit unui proiect de hotărâre aprobat de Consiliul Județean Prahova mai multe posturi de medici primar au fost transformate în posturi pentru rezidenți și pentru medici specialiști.

Conform noii organigrame, a fost desființat un post vacant de medic primar ortopedie-traumatologie din cadrul Secției Ortopedie-traumatologie și a fost înființat un post vacant de medic specialist. Totodată, a fost desființat un post vacant de chimist din cadrul Laboratorului de analize medicale cu puncte de lucru și înființat un post vacant de biolog debutant. În plus, s-a propus desființarea unui post vacant de medic specialist chirurgie generală din cadrul Secției Chirurgie generală II și înființarea unui post vacant de medic rezident ultimul an ( an VI), precum și desființarea unui post vacant de economist II din cadrul Serviciului Financiar Contabilitate și înființarea unui post vacant de economist debutant.

Tot la Spitalul Județean Ploiești s-a propus înființarea următoarelor posturi vacante: un post de medic specialist epidemiologie în cadrul Serviciului prevenire și limitare a infecțiilor asociate asistenței medicale, un post de medic specialist boli infecțioase în cadrul Serviciului prevenire și limitare a infecțiilor asociate asistentei medicale, precum și un post de asistent medical principal igiena cu studii postliceale în cadrul Serv. prevenire și limitare a infecțiilor asociate asistenței medicale.

Tot la Spitalul Județean Ploiești s-a propus transformarea unui post ocupat de agent DDD în post ocupat de brancardier în cadrul Secției Boli Infecțioase Adulți și reîncadrarea salariatului al cărui post a fost desființat prin reorganizare.