Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

primaria-ploiesti-licitatie.jpg

Multe dintre imobilele aflate în patrimoniul municipalității, în care stau chiriași, sunt într-o stare avansată de degradare.

Una dintre clădirile care urmează să fie expertizate este situată  pe strada Panciu, din municipiu. În acest sens, municipalitatea a anunțat lansarea licitației pentru servicii de expertizare.

Scopul achiziției este de elaborare a expertizei tehnice a clădirii formate din parter și mansardă (Corp B), situată în Ploiești, strada Panciu, nr.1, în vederea evaluării stării tehnice și stabilirea soluției de intervenție, pentru punerea in siguranță a chiriașilor domiciliați în acest imobil, precum și pentru siguranța clădirilor învecinate.

Expertiza tehnica a imobilului va include colectarea informațiilor despre imobil (istoria si funcțiunea clădirii, caracteristicile structurale ale terenului de fundare și cele ale elementelor nestructurale și ale finisajelor, instalațiilor și echipamentelor), identificarea stării de degradare a imobilului și evaluarea calitativă a imobilului.

Valoarea estimativă a lucrărilor, fără TVA, este de 833,33 lei, fonduri care vor fi asigurate din bugetul local.

Este vorba despre o achiziție directă prin catalogul electronic (SEAP), până la data de 9 martie.