Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

Transbucegi.jpg

DJ 713, drumul care face legătura între Prahova si Dâmbovița, supranumit și Transbucegi, va fi consolidat în acest an. 

Drumul Județean 713, realizat în 2013, în baza unui parteneriat dintre Consiliul Județean Prahova și Consiliul Județean Dâmbovița, a fost afectat în trei zone de alunecări de teren.

Consiliul Județean Prahova a prevazut, în 2016, suma orientativă de un milion de lei pentru consolidarea drumului. Din păcate, lucrările nu au mai fost finalizate din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Potrivit președintelui Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, consolidarea DJ 713 figurează cu prevedere bugetară în 2017.

Trebuie precizat că DJ 713, folosit de șoferii care doresc să ajungă la Piatra Arsă și, de aici, la Babele, este închis pe timpul iernii, acesta nefiind inclus pe lista drumurilor județene din Prahova pentru care există contract de deszăpezire.

 

În caz de accident, șoferii care se aventurează pe acest drum nu primesc despăgubiri.

 

 

 

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 19 August 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și disconfort termic în Prahova

Meteorologii au emis o informare de caniculă și disconfort termic care este valabilă până astăzi, inclusiv în Prahova. Potrivit ANM, astăzi vremea va fi călduroasă în toate regiunile. „Se vor...

Eveniment
  • Vineri, 18 August 2017
  • De Roxana Tănase

Incendiu la o casă din Poiana Câmpina

Incendiul a izbucnit vineri după-amiază, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, iar casa a ars în totalitate. Potrivit primelor informații, focul a cuprins o casă bătrânească, pe o suprafață...