Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

sediu-hale-piete.jpg

Fosta clădire Peco, achiziționată de SC Hale și Piețe, își va schimba destinația după ce activitatea dce la Tribunalul, Prahova și Judecătoria Ploiești se va muta în noul Palat al Justiției.

Contractul de închiriere a fostului sediu Peco, clădire achiziționată de SC Hale și Piețe, expiră la jumătatea anului 2018, dar sunt șanse mari ca cele două instanțe să își desfășoare activitatea mult mai repede în noul Palat al Justiției de pe strada Gheorghe Doja.

„Am început deja să analizăm variantele posibile după ce acel contract de închiriere va înceta”, a susținut ing. Mariana Pepelea, directorul SC Hale și Piețe.

 

Citește și: Licitație pentru lucrări la clădirea în care funcționează Tribunalul Prahova

Una dintre variante este ca fosta clădire Peco să rămână cu destinația de birouri și să fie închiriată firmelor care își doresc un spațiu central. O a doua variantă luată în calcul este ca imobilul să fie închiriat unei bănci. Ei bine, nu în ultimul rând, conducerea Hale și Piețe analizează și posibilitatea ca fostul sediu Peco să fie transformat într-un mall, în ciuda faptului că acest imobil nu dispune, cel puțin la această oră, de o parcare, absolut necesară pentru un spațiu comercial.

„Aceste variante de lucru sunt avansate în contextul în care se lucrează intens la proiectul legat de construirea unei noi piețe centrale, care va fi prevăzută și cu parcare”, a susținut George Pană, viceprimarul municipiului Ploiești.

Citește și: Ploiești: Tribunalul și Judecătoria și-au început activitatea în noua clădire

Sediul de pe Văleni al SC Hale și Piețe are o suprafață de 2.566 de metri pătrați, iar în prezent este închiriat Ministerului Justiției contra unei sume care depășește 90.000 de lei/lună.