Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

stoichiciucezar.jpg

Observatorulph.ro a publicat ieri informația de pe portalul instanțelor de judecată potrivit căreia Cezar Stoichiciu, directorul CSM Ploiești, a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu.

 

Contactat telefonic, directorul CSM Ploiești, Cezar Stoichiciu, a declarat inițial că nu are cunoștință despre un astfel de dosar. „Nu am fost înștiințat până acum că am fost trimis în judecată. Momentan nu mi s-a comunicat”, a susținut directorul CSM Ploiești, Cezar Stoichiciu. Ulterior, Stoichiciu, a precizat că „are o plângere penală făcută de un cetățean cu o moralitate scăzută” și că va reveni cu un  punct de vedere, lucru care s-a și întâmplat:

COMUNICAT

Ca urmare a apariției în mass-media a informației eronate că am fost trimis în judecată pentru fapte de abuz în serviciu, țin să fac câteva precizări.
Judecata nu a început, dosarul aflându-se în camera preliminară a Judecătoriei Ploiești. Avocații mei au formulat în termen legal cereri și excepții în ceea ce privește legalitatea sesizării instanței, precum și verificarea legalității administrării probelor și a efectuării anchetei de către organele de urmărire penală, conform art. 342-348 Cod Procedură Penală.
Astfel, las Justiția să își urmeze cursul și am speranța că dacă cererile și excepțiile formulate de avocații mei vor fi admise, dosarul va fi respins de instanță și s-ar putea întoarce la procurori, fără ca eu să mai fiu implicat întrucât nu am săvârșit respectiva faptă.
Cezar Stoichiciu, director general al Clubului Sportiv Municipal
Ploiești