convocare primari

Primarii din Prahova participă la primă ședință a Adunării Generale a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Apa -Canal.

Unul dintre punctele de pe ordinea de zi a vizat aprobarea cotizației aferente localităților prahovene, care a rămas, în urma votului, la nivelul din 2016.

Astfel, comunele vor plăti către ADI Apă-Canal 2000 de lei, orașele 12.000 de lei, ia Consiliul Județean va participa cu suma de 350.000 de lei.

Un al doilea punct a fost aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pe 2017, constituit în mare parte din cotizațiilor colectate de la primării.

În plus, Primăria Mănești s-a înscris în ADI Apa-Canal. Ședința a inclus și un punct legat de viitoarele proiecte. Mai mulți primari însă și-au arătat nemulțumirile cu privire la ADI Apa-Canal.

Cel mai nemulțumit a fost primarul din Dumbrăvești care a anunțat că se vede nevoit să depună plângeri, după ce hidranții de pe raza comunei au fost modificați, iar luna trecută a avut loc o avarie.

 

Articole asemănătoare
Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 27 Mai 2017
  • De Roxana Tănase

Posturi vacante în 15 primării din Prahova

Mai multe primării din Prahova au scos la concurs posturi vacante de referenți, consilieri, inspectori, dar și posturi pentru muncitori calificați și necalificați. Astfel, Primăria orașului Mizil...