Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

convocare primari

Primarii din Prahova participă la primă ședință a Adunării Generale a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Apa -Canal.

 

Unul dintre punctele de pe ordinea de zi a vizat aprobarea cotizației aferente localităților prahovene, care a rămas, în urma votului, la nivelul din 2016.

Astfel, comunele vor plăti către ADI Apă-Canal 2000 de lei, orașele 12.000 de lei, ia Consiliul Județean va participa cu suma de 350.000 de lei.

 

Un al doilea punct a fost aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pe 2017, constituit în mare parte din cotizațiilor colectate de la primării.

În plus, Primăria Mănești s-a înscris în ADI Apa-Canal. Ședința a inclus și un punct legat de viitoarele proiecte. Mai mulți primari însă și-au arătat nemulțumirile cu privire la ADI Apa-Canal.

Cel mai nemulțumit a fost primarul din Dumbrăvești care a anunțat că se vede nevoit să depună plângeri, după ce hidranții de pe raza comunei au fost modificați, iar luna trecută a avut loc o avarie.

 

Auto-moto
  • Vineri, 21 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Proiectil găsit în cimitirul de la Tătărani

Echipele de pirotehniști din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova au fost solicitate vineri să intervină la cimitirul din Tătărani unde o persoană a descoperit un proiectil de...