Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

audiente-online-facebook.png

Seria audiențelor online ale primarului Ploieștiului, Adrian Dobre, a continuat. Ploieștenii se plâng de infrastructura din Cartierul Râfov, dar și de poluare ori de parcările insuficiente.

În fiecare zi de marți, ploieștenii au posibilitatea de a sesiza primarului problemele pe care le au, în cadrul audiențelor online.

Pe lista de sesizări se numără, de exemplu, reabilitarea infrastructurii din cartierul Râfov sau poluarea din Ploiești.  Alți ploieșteni au semnalat blocajul generat de lipsa unui arhitect șef, ca urmare a modificării legislative prin care solicită ca arhitectul șef să aibă studii de specialitate.

Citește și: Soluția Primăriei Ploiești la criza autorizațiilor de construcție

Ploieștenii s-au mai interesat dacă în acest an municipalitatea va oferi terenuri pentru tineri. Răspunsul a fost unul afirmativ. Astfel, la Ploiești există terenuri care pot fi repartizate în baza Legii 15.

Pe lista de sesizări se numără și lipsa parcărilor de pe strada Eremia Grigorescu, dar și problema ridicării gunoaielor din blocurile turn.

Ploieștenii au reclamat situația transportului pe traseul 104, oamenii reclamând că s-au săturat să circule în „sicrie pe roți”. Cu privire la acest aspect semnalat, municipalitatea a anunțat că intenționează să achiziționeze 50 de autobuze, în acest moment fiind demarată procedura de întocmire a caietului de sarcini de către TCE Ploiești.

Ploieștenii s-au mai interesat de stadiul realizării spitalului municipal, pentru care există deja elaborat un studiu de prefezabilitate, dar și de situația de la CSM Ploiești, pentru echipele de handbal și bachet.

Totodată, ploieștenii au mai semnalat problema legată de circulația din zona Gării de Sud, reclamând faptul că multe dintre accidentele care se produc aici sunt provocate de faptul că autobuzele sunt oprite pe dreapta, în zona fântânii.

În fine, studenții UPG au venit cu o altă doleanță. Aceștia cer o bibliotecă cu program non stop.