Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

oferta-teatrul-toma-caragiu-ziua-indragostitilor.jpg

Ziua Îndrăgostiților aduce la Teatrul Toma Caragiu o ofertă specială și vă oferă posibilitatea de a petrece alături de jumătatea dumneavoastră o seară de neuitat, a anunțat Teatrul Toma Caragiu.

Astfel, la spectacolele „Craca de la miezul nopții” de sâmbăta, 11 februarie, și „Central Park West” de duminică, 12 februarie, la achiziționarea unui bilet la preț întreg veți primi încă un bilet gratis, precizează Teatrul Toma Caragiu.

„Craca de la miezul nopții” de Catherine Aigner, regia Theo Herghelegiu este „radiografia unei delicioase situații de viata; un thriller cu accente comice; o poveste despre cum intervine destinul intr-o relatie de cuplu si reseteaza totul. Din distributie fac parte Dana Vulc, Cosmin Sofron, George Liviu Frincu, Lacramioara Bradoschi. În regia lui Liviu Lucaci, Central Park West spune povestea unei psihiatre care tocmai a descoperit ca cea mai buna prietena are o aventura cu sotul ei. Ii veti putea revedea pe Nadiana Salagean, Ada Simionica, Dragos Campan, Andi Vasluianu si Diana Roman intr-o comedie in stilul binecunoscut al lui Woody Allen, a mai precizat sursa citată.