Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

lucrari spitalul bunavestire

Consiliul Județean Prahova a anunțat că lucrările la fosta unitate medicală, de pe strada Bunavestire, au fost finalizate, aici existând intenția de a se realiza un centru de primiri urgențe, având în vedere aglomerația de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești. Investițiile în domeniul Sănătății, vor fi majore în acest an, a anunțat Bpgdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova.

Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a susținut că la fundamentarea bugetului județean pe anul 2017 se va ține cont de prioritățile din Sănătate, iar la acest capitol este vorba despre realizarea lucrărilor de reabilitare de la Spitalul Județean Ploiești, extinderea Unității de Primiri Urgențe, proiect care urmează să fie finanțat din fonduri europene, dar și comasarea secțiilor exterioare ale Spitalului Județean, prin realizarea unei noi clădiri pe un teren din apropierea unității medicale de la Nord, care ar urma să aibă o capacitate de circa 200 de paturi. 

„În ceea ce privește clădirea de pe Bunavestire, lucrările au fost finalizate și urmează ca în cel mai scurt timp să aibă loc inaugurarea. Există intenția ca aici să fie realizat un centru de primiri urgențe. Vorbim despre urgențele care nu sunt majore, având în vedere aglomerația de la Unitatea de Primiri Urgențe de la Județean. Cât privește clădirea situată în spate pe Buna vestire, unde a funcționat Secția de Oftalmologie, există intenția de demolare, având în vedere faptul că nu prezintă siguranță din punct de vedere seismic”, a declarat Bogdan Toader, președintele CJ Prahova, care a anunțat și faptul că a fost semnat ordin de începere a lucrărilor de reabilitare a Spitalului Județean, lucrările urmând să înceapă în această săptămână.