Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

bazinul vega ploiesti

Autoritățile locale susțin că, potrivit expertizei efectuate la Bazinul Vega, sunt absolut necesare reparații la tavanul clădirii.

 

Potrivit viceprimarului Cristian Ganea, Bazinul Vega va mai rămâne închis cel puțin o lună și jumătate - două, astfel încât să fie derulate lucrările de reparații la tavanul clădirii.

„După cum bine se știe, terenul pe care este construit Bazinul Vega nu este al municipalității, motiv pentru care nu va fi vorba de reparații capitale. Noi am primit expertiza efectuată aici, care, în lunii mari vizează aspecte care s-au regăsit și în expertiza efectuată în 2011, fiind recomandate lucrări la tavam. În momentul de față bazinul Vega nu are apă, pentru că sunt efectuate lucrări și cu privire la acesta. Sperăm ca, lucrările să fie efectuate într-o lună și jumătate - două, timp în care bazinul va rămâne închis. Noi am trimis o adresă și proprietarului terenului și așteptăm un răspuns cu privire la intenția de a trece terenul în proprietatea municipalității, lucru care ne-ar permite efectuarea de reparații capitale”, a declarat pentru Observatorulph.ro Cristian Ganea, viceprimarul municipiului Ploiești, care a precizat că va fi o selecție pentru desemnarea firmei care va executa reparațiile la tavan.

 

Citește și: Ce faceți cu bazinul Vega din Ploiești? Reacția autorităților locale

Potrivit viceprimarului, soluția de viitor agreată de autorități este realizarea unui nou bazin de înot.