Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

demisie neagu

Consiliul Local Ploiești va lua act de încetarea mandatelor înainte de termen a doi consilieri locali.

 

Este vorba de încetarea mandatelor aleșilor locali Florin Neagu (PNL) și a lui Răzvan Ursu (PSD). Primul consilier local și-a dat demisia încă de anul trecut, nemulțumit de faptul că proiectul legat de cedarea mărcilor Petrolul către Petrolul 52 nu a fost promovat, invocându-se faptul că inițiativa nu era bine fundamentată. La acea dată s-a stabilit de altfel ca până la jumătatea lunii februarie să fie fundamentat un nou proiect.

Citește și: Ședința tensionată. Alesul local Florin Neagu și-a dat demisia din Consiliul Local

 

De altfel, tot anul trecut, Florin Neagu a fost exclus din PNL. Postul rămas vacant de consilier local ar putea fi ocupat de următorul supleant pe lista de la alegerile locale din iunie 2016, respectiv de Florin Sicoe, directorul Muzeului Județean de Artă Prahova.

Cel de-al doilea consilier local care și-a depus demisia din Consiliul Local, pe 17 ianuarie, este Răzvan Ursu, ales în iunie 2016 pe listele PSD. Ursu a fost validat ca parlamentar după ce primarul comunei Cornu, Cornel Nanu, a renunțat la mandatul de deputat.

Citește și: Andreea Cosma și Răzvan Ursu au devenit deputați de Prahova

Următorul pe lista de supleanți la alegerile locale din iunie 2016 este Marcian Cosma, care a ocupat funcția de consilier local și în mandatul trecut.

Următoarele șase persoane pe lista de supleanți a PSD de la alegerile locale din iunie 2016 sunt Nicoleta Naforniță, Cristian Păun (director Servicii Publice SGU), Vasile Robescu (tehnician), Nicolae Oprea (ofițer pensionar), Constantin Nica (director CSM), Sofia Cioc (președintele Consiliului Județean al Persoanelor Vârstnice), Ioan Gheorghe (director),

Completarea Consiliului Local cu încă doi aleși va avea loc într-o ședință viitoare.

Ședința de Consiliu Local prin care se va lua act de demisia celor doi aleși locali va avea loc pe 27 ianuarie.