Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

proiect ploiesti

Un proiect de hotărâre care va fi supus aprobării în Consiliul Local Ploiești vizează și aprobarea listelor de prioritate pentru 2017, atât pentru locuințele sociale, cât și pentru chiriașii imobilelor revendicate.

Peste 180 de persoane așteaptă o locuință cu chirie din partea municipalității.

În evidenţa Administaţiei Serviciilor Sociale Comunitare Ploieşti figurează un număr de 49 dosare întocmite de chiriaşii proveniți din imobilele deja restituite şi un număr de 136 dosare privind locuinţele sociale.

Măsura de protecţie prin repartizarea unei locuinţe sociale cu chirie mică se adresează acelor familii sau persoane singure care se află în situaţie de risc social, sunt în vârstă, nu au copii sau nu beneficiază de sprijin din partea acestora sau, deşi sunt persoane mai tinere, suferă de diverse boli care le împiedică să presteze activităţi aducătoare de venit.

Comisia Consiliului Local pentru protecţie şi asistenţă socială s-a întrunit şi a analizat cererile solicitanţilor proveniţi din imobilele revendicate şi restituite foştilor proprietari, precum şi pe cele ale solicitanţilor de locuinţă socială.

 

Proiectul va fi supus aprobării în ședința Consiliului Local de la finele lunii ianuarie.

Lista de prioritate:

 

lista chiriasi

lista 2

lista 3

lista 4