Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

posturi vacante institutii publice upg

Mai multe instituții publice din Prahova au scos la concurs posturi vacante. Pe listă figurează și Centrul de Cultură, care a anunțat că are 20 de posturi libere de instrumentiști, iar Universitatea de Petrol - Gaze scoate la concurs 19 posturi vacante.

Astfel, Centrul Judeţean de Cultură Prahova organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante de: instrumentişti fanfară cu timp parţial 4 ore/zi (10 posturi), trompetă (2 posturi), clarinet sau saxofon (2 posturi) și câte un post vacant de instrumentiști pentru eufoniu, aithom, trombon, baritone, tubă, percuţie, clasa de salarizare 38. Calendarul de concurs este următorul: 25 ianuarie 2017, ora 14.00, data-limită pentru depunerea dosarelor, 02 februarie 2017, ora 10.00 – proba selecţie de dosare (în funcţie de portofoliul candidatului), iar pe 03 februarie 2017 are loc proba interviu.

Consiliul Judeţean Prahova organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacantă, de şofer I la Direcţia Servicii şi Achiziţii Publice – Serviciul Transport. Candidații trebuie să aibă studii medii cu diplomă de bacalaureat, vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei – minimum 4 ani și permis auto categoria B. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 25 ianuarie 2017, ora 16.00, termenul limită pentru depunerea dosarelor; 2 februarie 2017, ora 10.00, proba scrisă, iar pe 06 februarie 2017, ora 10.00, are loc proba interviu. Tot Consiliul Judeţean Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacantă, de consilier, clasa I, grad profesional superior la Serviciul Gestiune Documente şi Relaţii Publice. Concursul are loc pe 14 februarie 2017, ora 10:00: proba scrisă, iar pe 16 februarie 2017, ora 10:00, este programată proba interviu.

Primăria Gornet-Cricov, Județul Prahova organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacantă, de șofer. Pe 06 februarie 2017, ora 10.00, va avea loc proba scrisă, iar pe 06 februarie 2017, ora 13:00, este programată proba interviu.

Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti, Județul Prahova organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante. Este vorba despre un post de secretar debutant, studii superioare la Facultatea I.M.E, un post de laborant debutant, studii medii la Departamentul de I.N.M, un post tehnician tr.I, studii medii la Departamentul A.C.E, două posturi tehnician tr.I , studii medii la Departamentul de Chimie, un post tehnician tr.I, studii medii la Departamentul I.P.P.M, un post consilier juridic grad I, studii superioare la Oficiul Juridic, un post administrator patrimoniu debutant, studii superioare la Serviciul Administrativ Patrimoniu, un post zugrav tr.I la Atelierul de Intretinere, un post tehnician debutant, studii medii la Departamentul C.I.F, patru posturi de paznic (2 posturi la Paza Universitate si 2 posturi la Camine Social), patru posturi de ingrijitor (3 posturi la Intendenta si 1 post la Camine Social) și un post secretar grad III, studii superioare la S.E.D.

 

 

 

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 19 August 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și disconfort termic în Prahova

Meteorologii au emis o informare de caniculă și disconfort termic care este valabilă până astăzi, inclusiv în Prahova. Potrivit ANM, astăzi vremea va fi călduroasă în toate regiunile. „Se vor...

Eveniment
  • Vineri, 18 August 2017
  • De Roxana Tănase

Incendiu la o casă din Poiana Câmpina

Incendiul a izbucnit vineri după-amiază, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, iar casa a ars în totalitate. Potrivit primelor informații, focul a cuprins o casă bătrânească, pe o suprafață...