Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

scoli inchise prahova

Ministerul Educației și Cercetării a anunțat că la nivel național mai multe unități de învățământ au rămas și astăzi închise. La Prahova, oficial se învață în toate școlile.

Potrivit site-ului Ministerul Educației, joi, 12 ianuarie, nu se învață în Ialomița (cu excepția grădinițelor cu program prelungit din municipiile Slobozia, Urziceni și Fetești), Dâmbovița, Brăila, Giurgiu, Maramureș, Buzău, Tulcea, Vrancea, Ilfov, Călărași, Constanța și Municipiul București, iar vineri, 13 ianuarie, cursurile școlare sunt suspendate în Ialomița (cu excepția grădinițelor cu program prelungit din municipiile Slobozia, Urziceni și Fetești), Brăila, Giurgiu, Maramureș, Buzău, Vrancea, Ilfov, Călărași, Constanța și Municipiul București.

La Prahova, Inspectoratul Școlar a anunțat că se învață în toate unitățile de învățământ. „Se învață în tot județul și nu au fost semnalate probleme”, a anunțat purtătorul de cuvânt al IȘJ Prahova. 

Primăria Ploiești a lansat un apel către cetățeni ca în cazul in care vor exista situații punctuale părinții să apeleze cu încredere la Dispeceratul Primăriei sau la adresa de email:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Totodată, dacă ați fost martorul unui eveniment ne puteți transmite imagini sau un film realizat cu telefonul mobil la adresa  de email a redacției Observatorulph.ro, respectiv la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..