Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

adapost noapte ploiesti

Prahova a înghețat azi-noapte. Temperaturile au atins un nou prag, mercurul în termometre coborând până la valori cuprinse între minus 15 și minus 20 grade Celsius, în cele mai multe localități din județ. La Ploiești, temperaturile au atins valori de minus 13 grade Celsius, așa că nu e de mirare că s-a aglomerat adăpostul de noapte.

Zeci de oameni ai străzii s-au refugiat azi-noapte în adăpostul de noapte al Ploieștiului, de lângă Rafinăria Astra. În total, 76 de persoane au cerut găzduire aici. Angajații municipalității i-au primit cu ceai cald.

Ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile, adăpostul de noapte este deschis non-stop. Reamintim faptul că în Prahova a fost reactivat planul de măsuri împotriva gerului, fiind reluată patrularea atât de ISU Prahova, SAJ, Poliție și Jandarmerie pentru depistarea persoanelor fără adăpost.

 

Citește și: Femei gravide transportate la spital! Zeci de persoane fără adăpost adunate de pe stradă

Ieri seară, un bărbat de 49 de ani, din Teișani, a fost preluat din stradă de o ambulanță și transportat la Spitalul Orășenesc Vălenii de Munte, fiind diagnosticat cu hipotermie.