Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

apel primaria ploiesti deszapezire

Codul galben de ninsori, care a vizat și municipiul Ploiești, nu a rămas fără urmări. Dacă în prima zi de ninsori, la Ploiești au fost efectuate acțiuni de deszăpezire pe arterele principale, primăria promite că va interveni și pe arterele secundare, cu atât mai mult cu cât de luni se reiau cursurile la unitățile de învățământ.

Primăria Ploiești a lansat și un apel pentru ploieșteni, cu privire la parcarea autoturismelor, astfel încât utilajele de deszăpezire să aibă acces să intervină pe arterele secundare.

„În același timp, municipalitatea face apel la ploieșteni să își parcheze mașinile, astfel încât să nu împiedice accesul utilajelor de deszăpezire. Totodată, în vederea evitării problemelor de trafic rutier, recomandăm cetățenilor utilizarea cu precădere a mijloacelor de transport local în comun de persoane”, este apelul lansat de municipalitate.

Pentru probleme deosebite, persoanele în vârstă sau aflate în dificultate pot să apeleze Dispeceratul Poliției Locale Ploiești, la numărul de telefon 0244/954, pentru a se putea interveni în mod operativ. De asemenea, cetățenii sunt rugați să solicite intervenții necesare pentru înlăturarea zăpezii de pe carosabil la Dispeceratul Primăriei Municipiul Ploiești, la numărul de telefon 0244/984, se mai arată în comunicatul de presă al Primăriei Ploiești..