Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

cladire tomsani

Mesajele scrise pe clădirea căminului cultural din Tomșani, dar nu numai, a isterizat la culme locuitorii, dar și administrația locală.

Totul s-ar fi întâmplat în perioada sărbătorilor, când toată lumea se pare că a fost ocupată cu trecerea în noul an. Administrația locală caută acum făptașii, iar pe o pagină de socializare a Primăriei Tomșani se promit chiar recompense celor care ajută la identificarea vinovaților.

„Pentru unii perioada sărbătorilor a fost un prilej de a-și exprima dragostea, mai degrabă, fata de diavol decât fata de Dumnezeu distrugând bunurile ce aparțin întregii comunități, bunuri ce au fost realizate cu truda și distruse de persoane needucate si rauvoitoare. Ma doare sufletul sa vad ca în comuna noastră mai exista asemenea oameni. Rușine lor! Va rog sa ne ajutați sa identificam pe cei vinovați. Aștept detalii în mesaj privat. Cei care ne pot ajuta vor fi recompensați. ”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Primăriei Tomșani, fără a se preciza în ce anume va consta recompensa.

După ce imaginile au fost postate pe internet, zeci de persoane s-au arătat intrigate de felul în care arată clădirile. O primă măsură a fost deja luată, în sensul că angajații primăriei au început să șteargă mesajele de pe clădire.

vandalism