Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

proiecte prioritare upu

Noul an 2017 vine cu noi proiecte prioritare în Prahova. După închiderea proiectelor derulate cu fonduri europene, atât Consiliul Județean, cât și Primăria Ploiești au anunțat noi investiții în domeniul infrastructurii.

 

Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a menționat mai multe lucrări de infrastructură.

„Pe lista proiectelor prioritare în 2017 figurează construirea Școlii Speciale nr. 1, reabilitarea Muzeului Județean de Artă, a Muzeului Paul Constantinescu, extinderea Unității de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean Ploiești, precum și continuarea lucrărilor de reabilitare de la această unitate medicală, dar și reabilitarea DJ 102 K”, a menționat Bogdan Toader, președintele CJ Prahova.

 

Primăria Ploiești a stabilit deja o listă a investițiilor prioritare din 2017, urmând ca aceasta să fie definitivată după adoptarea bugetului local. Unul dintre proiectele majore îl va reprezenta realizarea unui spital municipal, pentru care a fost realizat deja un studiu de prefezabilitate. Finalizarea stației de epurare a municipiului este un alt proiect prioritar al municipalității. Consiliul Local Ploiești a aprobat la finele anului 2016 și o listă de proiecte pentru care se dorește atragerea de finanțare europeană.