Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

rosal

De la 1 ianuarie, Rosal Ploiești a anunțat că nu va mai ridica gunoiul din interiorul blocurilor, aceasta fiind obligația locatarilor. UAP a reacționat printr-un comunicat intitulat "Nu puneți in pericol sănătatea oamenilor obligându-i să umble prin gunoaie!". La rândul său, primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a solicitat celor implicați soluții rapide pentru evitarea unui blocaj în legătură cu ridicarea deșeurilor.

 

Comunicatul Primăriei Ploiești

Primarul Adrian Dobre cere soluții rapide pentru evitarea unui blocaj în legătură cu ridicarea deșeurilor.

 

Ca urmare a semnalelor primite din partea mass media și a societății civile referitoare la o posibilă criză, care ar putea fi generată începând cu data de 1 ianuarie 2017, de neridicare a deșeurilor din camerele de precolectare, primarul Municipiului Ploiești a convocat pentru mâine, 29 decembrie, la sala 324 o ședință de mediere cu toți factorii implicați.

Citește și Gunoiul nu va mai fi ridicat din ghenele de bloc. Deșeurile, sortate de locatari

Au fost invitați atât semnatarii contractului – Agenția de Dezvoltare Intercomunitară – ADI Managementul Deșeurilor, ca beneficiar, și S.C. Rosal Grup S.A, ca prestator, cât și conducerea U.A.P. și A.A.P., ca reprezentanți ai asociațiilor de proprietari, care pot fi afectate de prevederea contractuală privind neridicarea deșeurilor din camerele de precolectare.    Reamintim că acest contract, care intră în vigoare la data de 1 ianuarie 2017 a fost elaborat și licitat sub auspiciile Agenției de Dezvoltare Intercomunitară – ADI Managementul Deșeurilor. Manifestându-și nemulțumirea față de felul în care ADI Managementul Deșeurilor a negociat și urmărit demersurile privind implementarea contractului, primarul Adrian Dobre, în calitatea sa de reprezentant al intereselor ploieștenilor, dar și de mediator, solicită celor implicați să identifice o soluție rapidă a acestei probleme. 

”Presupunând că cei implicați nu iau în serios această situație, le transmit că nu voi ezita nicio secundă să iau toate măsurile legale, care se impun în cazul unui eventual blocaj”, a declarat domnul primar Adrian Dobre.