Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

primaria ploiesti sediu 

Mihaela Iamandi, fost director al Direcţiei Tehnic Investiţii, din cadrul Primăriei Ploieşti, a fost condamnată la un an și opt luni de închisoare cu suspendare și la 60 de zile de muncă în folosul comunității. Decizia nu este definitivă.

 
Iamandi a fost găsită vinovată pentru conflict de interese de către instanța penală a Judecătoriei Buzău, acolo unde a fost strămutat dosarul la solicitarea inculpatei. Sentința nu este una definitivă și va putea fi atacată la Curtea de Apel Ploiești în termen de zece zile de la pronunțare.
Iamandi a fost trimisă în judecată, în luna septembrie a anului trecut, de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești. Conform acestora, "inculpata, în exercitarea atribuțiunilor de serviciu  a participat, în calitate de membru al Comisiei de organizare a unui  concurs  pentru ocuparea unui post în cadrul Primăriei Municipiului Ploiești, la luarea deciziei, prin care a fost declarată admisa o persoana din partea căreia a beneficiat de  foloase de orice natura. Totodata,  a  participat    la luarea deciziei de atribuire a unor contracte de lucrări către o societate comercială  cu care anterior a avut raporturi comerciale  și de munca". În plus, a fost stabilită pedeapsa complementară a interzicerii dreptului de a ocupa o functie publica pe o perioada de 2 ani.

 

Observatorulph.ro a dezvăluit situația aici: ANGAJATĂ LA PREFECTURĂ, MIHAELA TĂIA FACTURI PENTRU IRIELA

Dacă sentința va rămâne valabilă în urma judecării contestației, Iamandi se va întoarce în Primăria Ploiești, dar nu pe un post de conducere, ci pentru a presta munca în folosul comunității fără a fi remunerată.