Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

centrul de excelenta

Aleșii locali ploieșteni se întrunesc astăzi în ședință ordinară, pe ordinea de zi figurând inclusiv un proiect legat de stabilirea tarifelor pentru închirierea spațiilor de la Centrul de Excelență în Afaceri pentru Tinerii Întreprinzători, de lângă Parcul Municipal Vest.

Spațiile de birouri sunt în suprafață utilă totală de 361,79 mp, compartimentate în funcție de necesități, pentru care tariful de inchiriere – 7 euro/mp – este prevazut in cererea de finantare, pentru o perioada de 3 ani cu posibilitatea de prelungire pana la 5 ani.

Potrivit expunerii de motive se vor mai asigura urmatoarele servicii: accesul gratuit la sala de mese, asigurarea utilitatilor, curatenia si intretinerea spatiilor comune, paza impotriva intrarii prin efractie, servicii pe linie de PSI, accesul la centrul de copiere (dotat cu copiator, PC, imprimanta) si promovarea pe site-ul Centrului de Excelenta.
În Analiza Cost-Beneficiu din Studiul de Fezabilitate, secțiunea „Cheltuieli cu utilitatile” se mentionează că în afara de chiria platită pentru spațiu, IMM-urile vor plati cheltuielile cu utilitățile aferente consumului lor.

Un al doilea tip de tarif este stabilit pentru închirierea sălii multifuncționale. Iată propunerea municipalității: 

1. Pentru IMM-urile care îsi desfașoară activitatea în Centrul de Excelenta:
- un tarif unitar de 200 euro/zi;
- un număr estimat de zile de închiriere de 24 zile/an.
2. Pentru terti:
- un tarif unitar de 375 euro/zi;
- un număr estimat de zile închiriere de 72 zile/an.
Dacă tarifele vor fi aprobate, acestea vor intra în vigoare cu data de 23 decembrie 2016.