Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

piata hale ploiesti

În vederea relocării comercianților de la piața centrală, aleșii locali vor analiza în viitoarea ședință a Consiliului Local, de miercuri, schimbarea destinației unei suprafețe de aproape 1200 de metri din parcare în „piață agroalimentară”.

Problema a apărut în urma controlului efectuat de către I.S.C. Prahova, la obiectivul Piața Centrală Ploiești. Concluzia care a rezultat în urma efectuării a două expertize a fost că Piața Centrală Ploiești se încadrează în grad seismic I.

Ca soluție provizorie, până la realizarea unei noi piețe centrale, s-a decis relocarea comerciaților pe strada Griviței, în zona cunoscută sub numele „Parcare Bariere”.

În acest sens se propune schimbarea destinației unei suprafețe de 1.198,43 mp, din totalul de 1.789 mp, din parcare în piață agroalimentară. Proiectul prevede ca restul suprafeței, de 590,57 mp, să rămână cu destinația „Parcare Bariere”.

Dacă proiectul va fi aprobat, efectele hotărârii vor intra în vigoare, „începând cu data demarării lucrărilor de construire a construcției (Copertine), pe terenul de 1198,43 mp”.

 

piata hale