Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

membri comisie votare

Președinții de comisii au primit în jurul orelor 23:30 SMS-uri prin care erau informați ca sigiliul de pe saci să fie semnat de toți membrii comisie. Prin urmare toți membri au fost nevoiți să se deplaseze la BEJ.

 

Purtătorul de cuvânt al BEJ Prahova a declarat pentru Observatorulph.ro că în momentul în care au fost transmiși sacii cu buletinele de vot către fiecare localitate a fost transmis și comunicatul BEC prin care fiecare dosar cu procese verbale trebuia sigilat și trebuia să aibă semnătura tuturor membrilor din secție. Numai că lumea nu a dat prea mare atenție comunicatului BEC. În momentul în care au venit primii sacii cu buletine de vot la Ploiești și s-a constatat că nu există semnătura tuturor membrilor de la secțiile de votare, a fost dat acel SMS. Și, în concluzie, spun reprezentanții BEJ totul a plecat de la necitirea comunicatului BEC.

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 19 August 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și disconfort termic în Prahova

Meteorologii au emis o informare de caniculă și disconfort termic care este valabilă până astăzi, inclusiv în Prahova. Potrivit ANM, astăzi vremea va fi călduroasă în toate regiunile. „Se vor...