primarita calugareni

Primărița comunei Călugăreni, Ileana Cârlan, a murit aseară, la vârsta de 59 de ani.

Mesajul PSD Prahova: Pentru un suflet minunat! Primărița noastră!

Cîrlan Ileana este primărița noastră, nu numai a celor din comuna Călugăreni. Nu putem vorbi la trecut de domnia sa. Ceea ce putem face însă, este să ne înfrângem durerea și frustrarea și să spunem tuturor ce om minunat a fost Ileana Cîrlan.

Noi știm, cei din Călugăreni știu, toți ceilalți vor afla de la noi că Ileana Cîrlan a fost genul acela de primar pe care îl suni în miez de noapte și vine să te ajute, genul de primar care empatizează cu toată bucuria, tristețea sau sărăcia dintr-o comunitate.

A fost primarul-om care sfințește locul. Suntem la fel de norocoși ca locuitorii din Călugăreni că am cunoscut-o și am apreciat-o.

Suntem obișnuiți să ne fie în preajmă ca in fiecare an și, chiar dacă nu suntem pregătiți pentru un astfel de moment, transmitem familiei îndurerate toată compasiunea și susținerea noastră!

 

 

DUMNEZEU S-O ODIHNEASCĂ ÎN PACE!

 

 

 

Articole asemănătoare
Național
  • Luni, 29 Mai 2017
  • De Mihai Popescu

Câte țigări fumează un român într-un an

„Fumatul cauzează 9 din 10 cancere pulmonare”, „Fumatul ucide”, „Fumatul cauzează atacuri de inimă” sau „Fumatul blochează arterele” - sunt doar câteva din mesajele ce pot fi citite pe pachetele de...