sedinta cj

După scandalul legat de asfaltările executate pe unele drumuri județene, CJ Prahova a transmis aleșilor județeni o informare pe tema modului în care s-a derulat procedura și derularea lucrărilor.

În adresa transmisă aleșilor județeni se arată că, în urma economiilor realizate în cadrul programului de asfaltare demarat la începutul anului, a fost efectuată o nouă achiziție.

Contractele pentru lucrările pentru etapa a II-a au fost semnate în data de 16 noiembrie, iar lucrările au demarat pe 17 noiembrie. După scandalul legat de asfaltările efectuate în plină campania electorală, CJ Prahova a emis ordin de sistare a lucrărilor în perioadele în care condițiile meteo vor fi nefavorabile, urmând a fi reluate atunci când temperaturile vor fi optime.

În informarea transmisă aleșilor județeni se arată că executantul are obligația să remedieze orice defecte apărute în perioada de garanție care este de 60 de zile de la data finalizării.

 

Articole asemănătoare
Ultimă Oră
  • Duminică, 25 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Prahovean dispărut pe Dunăre la mila 28 - UPDATE

Update - Persoana dispărută a fost găsită teafără, în aval de localitatea Partizani. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 81 de ani, cu deficienţe de auz. Acesta plecase să caute un loc mai bun...