Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

consiliul judetean prahova

Consiliul Județean Prahova scoate la concurs posturile vacante de director executiv și director executiv adjunct din cadrul Direcției Generală Tehnică și Patrimoniu, dar și de administrator public al județului.

Concursul va fi organizat în data de 20 decembrie 2016 (proba scrisă) și pe 22 decembrie - proba interviu. Dosarele de înscriere se depun la sediul Consiliului Județean, l camera 503A, etaj 5, începând cu data de astăzi.

Trebuie precizat că acestea nu sunt singurele posturi vacante scoase la concurs. CJ Prahova a scos la concurs și un post vacant de execuție la Direcția Generală Tehnică și de Patrimoniu - Serviciul Administrare Clădiri. Dosarele de candidatură se pot depune până la data de 5 decembrie, ora 16.00, proba scrisă fiind programată pe 14 decembrie, ora 10.00, iar proba interviu pe 16 decembrie, ora 10.00.

 

La concurs a fost scos și postul de administrator al județului, termenul limită de depunere a dosarelor fiind 25 noiembrie, ora 13.30, examenul fiind programat pe 8 decembrie, ora 10.00, (proba scrisă) și pe 14 decembrie, ora 10.00, proba interviu.