Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

vega

Bazinul Vega a fost închis din cauza pericolului de prăbușire a tencuielii. Viceprimarul Ganea a declarat că este nevoie de cel puțin o lună și jumătate pentru reabilitare.

 

Reprezentanții Primăriei Ploiești au avut astăzi o nouă rundă de intâlniri, pe tema Bazinului de la Vega, care de astăzi este închis. Decizia a fost luată pentru că bazinul nu mai prezenta siguranță, după ce s-au desprins mai multe bucăți de tencuială, fără ca cineva să fie, din fericire, rănit. Bazinul urmează să intre în reabilitare, însă până atunci  autoritățile locale vor să facă o expertiză care să ateste starea acestei construcții. Bazinul este construit în urma cu aproape 50 de ani. Deși mai mulți părinți au transmis un memoriu prin care solicitau redeschiderea bazinului, solicitarea a fost respinsă din motive de siguranță.  Viceprimarul Ploieștiului, Cristian Ganea, a anunțat că bazinul ar putea fi redeschis după sărbători.

Citește și:


 

 

 

Eveniment
  • Luni, 21 August 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Incendiu la Inotești

Pompierii au fost solicitați luni dimineața la un incendiu în satul Inotești din comuna Colceag.  Flăcările au afectat 50 de metri pătrați, iar potrivit primelor informații oferite de ISU Prahova au ars...