Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

altex bun

Consiliul Județean Prahova a cumpărat de la Altex un SMART TV 3D pentru ISU, în valoare de aproximativ 13.000 de lei, echivalentul a 3.000 de euro. 

 

Acesta va fi folosit pentru instruirea primarilor și viceprimarilor, dar și a voluntarilor pentru a ști cum să intervină în caz de situații de urgență. Televizorul, de ultimă generație va ajunge la sediul ISU Prahova, unde se amenajează o cameră specială destinată pentru instruire.

Contactat telefonic, lt. col Mihai Dragan, împuternicit la comanda ISU Prahova, a precizat că achiziția televizorului 3D a fost perfect legală. "Nu am făcut noi nimic de capul nostru. Am respectat legea. Clubul nostru, care știți în ce stare este acum, va fi amenajat și dotat corespunzător pentru a fi transformat într-un centru de instruire a primarilor, viceprimarilor, a voluntarilor și a lucrătorilor economici. Nu eu am fost cel care s-a ocupat de specificațiile tehnice ale televizorului, ci colegii de la serviciu logistic. Au considerat că trebuie să fie corespunzător din punct de vedere tehnic", a explicat Drăgan.

 

Acest SMART TV a fost cumpărat de la Altex  și a costat 12,933 lei. Este un televizor LG, model 75UH855V, LED Smart Super Ultra HD, 3D, webOS 3.0, cu diagonala de 191cm. Pe site-ul altex.ro, același model costă 17.999 lei.

Achiziția finală a fost de două televizoare în valoare totală de aproximativ 25.000 de lei. 

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 19 August 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și disconfort termic în Prahova

Meteorologii au emis o informare de caniculă și disconfort termic care este valabilă până astăzi, inclusiv în Prahova. Potrivit ANM, astăzi vremea va fi călduroasă în toate regiunile. „Se vor...

Eveniment
  • Vineri, 18 August 2017
  • De Roxana Tănase

Incendiu la o casă din Poiana Câmpina

Incendiul a izbucnit vineri după-amiază, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, iar casa a ars în totalitate. Potrivit primelor informații, focul a cuprins o casă bătrânească, pe o suprafață...