statie de autobuz

Primăria Câmpina intenționează să reamenajeze o parte dintre stațiile de maxi-taxi din centrul orașului.

Pentru moment vor intra în reabilitare doar două dintre acestea, cea din dreptul rafinăriei și cea de lângă Spitalul Municipal. Pentru acest proiect, administrația publică vrea să cheltuiască 25.000 de lei fără TVA.

Amenajarea stațiilor constă în montarea unor copertine din lemn, dar nu orice lemn, ci unul tratat cu un strat de Sadolin și două straturi de lac Dio Marin, așa cum este specificat în invitația de participare adresată societăților private interesate.

Conform documentului citat, stațiile vor avea un chioșc încorporat, prevăzut cu ușă și fereastră și va conține toate elementele necesare racordării la instalația electric. Data limită de primire a ofertelor este 16 noiembrie.

 

Articole asemănătoare
Național
  • Duminică, 25 Iunie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Când va fi următoarea mini-vacanţă pentru români

Românii ar putea avea următoarea mini-vacanță la mijlocul lunii august. După minivacanța de 1 Iunie şi Rusalii, următoarea zi liberă este 15 august – Adormirea Maicii Domnului, care anul acesta pică...

Economic
  • Vineri, 23 Iunie 2017
  • De Mihai Popescu

Energia electrică se scumpește de la 1 iulie

Prețul energiei electrice pentru consumatorii casnici va crește cu până la 8% de la 1 iulie, potrivit deciziei de joi a Comitetului de reglementare al Autorității Naționale de Reglementare în...