lucrari

Consiliul Județean Prahova a alocat anul acesta 1,2 milioane de lei pentru finalizarea lucrărilor, care au inclus și montarea acoperișului, după ce în iarna 2015 - 2016 imobilul a fost lăsat pradă intemperiilor.

În luna ianuarie 2016, imaginile de la Secția exterioară a Spitalului Județean Ploiești, de pe Buna Vestire, erau apocaliptice. În lipsa acoperișului, apa se înfiltrase în pereții clădirii. 

Citește și: Imagini apocaliptice la secţia exterioară a Spitalului Judeţean de pe Buna Vestire

Lucrările la clădire au demarat în 2013 la scurt timp după un control efectuat de Ministerul Sănătății. La acea dată, Secția de Oftalmologie care funcționa în clădire a fost mutată la Spitalul Boldescu, pe motiv că vechea clădire nu întrunea condițiile igienico-sanitare.

Valoarea estimată a lucrărilor a fost de 2,4 milioane de lei. Problema a apărut la scurt timp după licitație, pe motiv că firma câștigătoare a renunțat la contract, motiv pentru care s-a organizat o nouă licitație. 

La această oră se lucrează la finisajele exterioare, fiind montat acoperișul la clădire. Dacă timpul va fi favorabil, se estimează că lucrările la partea exterioară vor fi gata până la sfârșitul lunii noiembrie.  

Autoritățile județene nu au anunțat încă dacă aici va funcționa din nou Secția de Oftalmologie a cărei activitate a fost transferată la Spitalul Boldescu. 

Momentan, în clădirile de la Secția exterioară a Spitalului Județean Ploiești de pe Bunavestire funcționează cu patru secții: Interne, Psihiatrie, Gastroenterologie și Dermatologie.

spitalul bunavestire

spital

lucrari spitalul bunavestire

 

 

 

Social
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Mihai Popescu

Vine canicula! 40 de grade prognozate la Ploiești

Începând de joi, 29 iunie, Prahova se va afla sub cod galben de caniculă, ce se poate transforma în cod portocaliu, în funcție de evoluția temperaturilor.  Potrivit prognozei ANM, valul de căldură se va...