Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

lucrari drumuri

Consiliul Județean Prahova a scos la licitație mai multe tronsoane de drumuri județene pentru efectuarea de lucrări de turnare de covoare asfaltice.

 

Procedura este în evaluare, fiind solicitate clarificări. Ca și în cazul altor licitații organizate de Consiliul Județean Prahova, numeroase firme s-au înscris la licitație.

Astfel pentru două loturi de tronsoane de drumuri județene s-au înscris 16 firme. Consiliul Judetean a organizat licitație pentru mai multe loturi.

 

„La viitoarea ședință de Consiliu Județean, de luni, 31 octombrie, vom sprijini asocierile cu localitățile care au lucrări pe drumuri județene, gen Poiana Câmpina, Plopu, Păulești și Blejoi. De altfel la Blejoi este vorba de realizarea unui sens giratoriu, care va fi realizat la intersecția dintre DN1A și drumul județean din zonă”, a susținut Bogdan Toader, președintele CJ Prahova.

Pe site-ul Consiliului Județean Prahovase regăsește programul de reparații al drumurilor județene.

covoare asfaltice

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 19 August 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și disconfort termic în Prahova

Meteorologii au emis o informare de caniculă și disconfort termic care este valabilă până astăzi, inclusiv în Prahova. Potrivit ANM, astăzi vremea va fi călduroasă în toate regiunile. „Se vor...