primaria ploiesti licitatie

Primăria Ploiești a organizat în ultima vreme mai multe achiziții directe offline pentru servicii de expertizare la anumite lucrări executate în municipiu.

Două licitații aveau ca termen de depunere a ofertelor data de 19 octombrie. Este vorba despre procedura care viza servicii de probe și analize de laborator pentru verificarea calității lucrărilor executate pe străzile din Ploiești, precum și pentru expertizarea lucrărilor la stația de epurare nouă a Ploieștiului.

Citește și: Expertiză în cazul staţiei de epurare Ploieşti, după doi ani de nepăsare

Din păcate, nici de data aceasta, în cazul ambelor achiziții, nu s-a înregistrat nicio ofertă, motiv pentru care municipalitatea a anunțat anularea celor două proceduri de atribuire a contractelor de servicii.

 

 

Articole asemănătoare
Social
  • Sâmbătă, 24 Iunie 2017
  • De Redacția Observatorulph.ro

Eveniment anti-drog la Ploiești

Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Prahova (C.P.E.C.A. Prahova) din cadrul Agenției Naționale Antidrog vă invită duminică, 25 iunie a.c., începând cu ora 10.00, să participaţi la...

Auto-moto
  • Sâmbătă, 24 Iunie 2017
  • De Andra Ilie

Traficul pe A3, București-Ploiești, a fost reluat

Traficul pe A3, București-Ploiești, a fost reluat în această seară, la ora 20:00, după ce a fost închis mai multe ore pentru scoaterea în siguranță a unei cisterne răsturnată. Reamintim că astăzi, o...