apa2

Primăria din Ariceștii Rahtivani a cheltuit 338.129 lei din fonduri proprii pentru reabilitarea unor fântâni din care oamenii nu pot bea apă!

20 de fântâni din comună, amplasate pe străzile principale, au fost reabilitate în urma unor lucrări demarate în primăvara acestui an. În cadrul proiectului, au fost alocați bani pentru curățarea apei din fântâni și pentru scoaterea gunoaielor din acestea, dar apa nu este potabilă. La finalizarea lurărilor, s-au montat plăcuțe pe fiecare fântână pe care este scris “APĂ NEDESTINATĂ CONSUMULUI UMAN”.

Contactat de reporterii ziarului Incomod pentru un punct de vedere, primarul comunei Ariceștii Rahtivani, Alexandru Cristea, a declarat că fântânile au fost reabilitate pentru ca oamenii să folosească apa pentru adăparea animalelor sau pentru uz casnic, în cazul opririi alimentării cu apă în comună.
sursa: ziarulincomod.ro

apa1

 

Articole asemănătoare
Economic
  • Duminică, 23 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

O chirie nedeclarată îți poate aduce dosar penal

Dacă vorbim despre venituri la buget, sunt multe surse care ar putea creşte încasările. Doar unul din 10 proprietari care îşi închiriază locuinţele merge la ANAF să depună declaraţia de venit din...