Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

gara sud proiect

Planul municipalității legate de reabilitarea zonei de la Gara de Sud prevede realizarea unei parcări subterane, precum și desființarea actualei fântâni arteziene și realizarea uneia mai mici, precum și spații pentru staționarea microbuzelor.

 

Proiectul necesită finanțare de la Uniunea Europeană, fiind unul amplu. Astfel, au fost propuse două variante de lucru. Prima include realizarea inclusiv a introducerii liniilor de tramvai pe străzile Libertății și Depoului, astfel încât să se realizeze închiderea inelului - Spitalul Județean - Gara Vest - Gara Sud - Nord. 
Cea de a doua variantă vizează și sistematizarea zonei de la Gara de Sud, prin realizarea unei parcări subterane, prevăzută cu lifturi, parcare care ar urma să aibă o capacitate de 214 locuri.
Citește și: Proiect: Tramvai pe tronsonul Gara de Vest - Gara de Sud
Citește și: Cum arată proiectul de legătură între Gara de Vest și Gara de Sud
Cât privește statuia de la Gara de Sud, aceasta va rămâne în sensul giratoriu, dau asigurări specialiștii care au lucrat la proiect. 
varianta tramvai gara sud gara vest
parcare sud

Citește și:


plan sud

 

 

Auto-moto
  • Miercuri, 23 August 2017
  • De Observatorul Prahovean

"Boss-ul... tot boss"

Să parchezi la trecerea de pietoni şi să blochezi şi singura cale de acces, asta înseamnă să fii... bo(u)ss! Dacă nu putem să-i amendăm, măcar să-i enervăm. Ştim că nu le place acest fel de...