cine

Începând de astăzi, Prahova are un prefect. Acesta se numește Ştefan Grigoraş Daniel și a fost din 2014 până în prezent administrator public la Consiliul Județean Călărași.

Înainte de a fi administrator public al județului Călărași, Ștefan Daniel Grigoraș a fost director al Direcției de Integrare Europeană, Dezvoltare Regională şi Relaţii Externe din cadrul aceleiaşi  instituţii.

Potrivit ultimei declarații de avere, Ștefan Grigoraș are un apartament în Călărași, un teren agricol de 6,2 hectare, două autoturisme (Daewoo și Nissan) și are depozite bancare în valoare de aproape 100.000 de lei.

El a câștigat anul trecut din salariu de director la CJ Călărași puțin peste 50.000 de lei, iar soția sa, care este profesor, aproape 30.000 de lei. 

 

 

 

Național
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Cod roşu de caniculă - premieră în România

Ministerul de Interne este reunit la această oră în şedinţă de urgenţă. Reprezentantul ANM a declarat în şedinţa internelor că, după codul galben de joi, urmează să emită cod portocaliu de caniculă...

Info Prahova
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Roxana Tănase

Videoconferinţa cu prefecţii pe tema caniculei

Conducerea Prefecturii Prahova, reprezentanţii Consiliului Judeţean, precum şi zeci de directori de deconcentrate participă lă această oră (18.00) la o videoconferinţă care are ca temă prevenirea...