Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

ani

Viceprimarul comunei Gornet-Cricov, declarat incompatibil, și-a pierdut mandatul la solicitarea Agenției Naționale de Integritate.

 

Comunicatul ANI:

Agenția Naționalã de Integritate a solicitat instituțiilor competente (Instituția Prefectului sau Consiliilor județente/locale) revocarea din funcție a unoir persoane care au fost validate pentru exercitarea mandatelor de aleși locali (2016-2020), deși potrivit dispozițiilor art. 25 din Legea nr. 176/2010 aceștia se aflau sub interdicția de a ocupa o funcție publicã, pe o perioada de trei ani, ca urmare a încãlcãrii regimulului juridic al incompatibilitãților sau al conflictelor de interese. Printre cei nominalizați se numără și Iancu Ion, viceprimarul comunei Gornet-Cricov, declarat incompatibil. 

 

UPDATE Potrivit subprefectului, mandatul viceprimarului de la Gornet Cricov i-a încetat încă din data de 1 iulie, odată cu mandatul de consilier local. Acesta a fost numit ulterior consilier personal al primarului.

 

Auto-moto
  • Marți, 25 Iulie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Accident rutier - Cu maşina direct în casă

Un accident rutier s-a produs marţi seara, în comuna Drăgăneşti, sat Meri. Şoferul a părăsit carosabilul, ajungând în gospodăria unui localnic. Trei persoane sunt asistate medical, în autoturism...