contract deszapezire

Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a dat asigurări că nu vor exista probleme legate de deszăpezirea drumurilor județene, în caz de ninsoare.

„Licitația pentru deszăpezire este pe SEAP. În caz de ninsoare, vom apela la procedura de urgență privind încredințarea directă. Momentan nu sunt probleme în Prahova. În zona de munte intervine CNADNR”, a declarat astăzi, pentru observatorulph.ro, Bogdan Toader, președintele CJ Prahova.

Citește și: Prahova riscă să rămână fără contract de deszăpezire

Licitația pentru deszăpezirea drumurilor județene a întârziat, pe motiv că, de fiecare dată, caietele de sarcini au fost respinse de ANAP.

Pe de altă parte, inclusiv la Ploiești sunt date asigurări că nu vor exista probleme legate de deszăpezire. Operatorul care se ocupă cu deszăpezirea a anunțat că există suficiente stocuri de sare și nisip, urmând ca săptămâna viitoare să aibă loc și prezentarea utilajelor care vor interveni în caz de ninsoare.

 

Național
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Cod roşu de caniculă - premieră în România

Ministerul de Interne este reunit la această oră în şedinţă de urgenţă. Reprezentantul ANM a declarat în şedinţa internelor că, după codul galben de joi, urmează să emită cod portocaliu de caniculă...

Info Prahova
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Roxana Tănase

Videoconferinţa cu prefecţii pe tema caniculei

Conducerea Prefecturii Prahova, reprezentanţii Consiliului Judeţean, precum şi zeci de directori de deconcentrate participă lă această oră (18.00) la o videoconferinţă care are ca temă prevenirea...