Primaria orasului Ploiesti

Primăria a afișat rezultatele la examenele pentru posturile vacante. Candidații admiși sunt invitați la proba interviu pe 10 octombrie, la ora 13.00.

Astfel, pentru funcția de șef Serviciu Informatica a fost declarată admisă Mariana Nae, singura persoana care s-a prezentat la concurs.

Pentru funcția de șef Serviciu Achiziții Publice și Contracte a fost declarata admisa Claudia Elena Cărbuneanu, care a fost tot singura persoana care s-a prezentat la concurs.

Pentru funcția de șef Serviciu Juridic Contencios a fost declarată admisă Anabell Olimpia Mantoiu, ceilalți doi candidați fiind respinși. În fine, pentru postul de consilier juridic a fost admis Roland Dorian Ene, singurul candidat care s-a prezentat la concurs.

 

Articole asemănătoare
Administrație
  • Joi, 22 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Sarea se extrage din gunoi? - galerie foto

Ca multe alte zone din Ploieşti, strada Drumul Sării a devenit un fel de rampă de gunoi. Nu putem acuza autorităţile pentru nesimţirea celor care aruncă gunoiul pe unde apucă, dar... ... dar putem...

Administrație
  • Joi, 22 Iunie 2017
  • De Roxana Tănase

Şedinţă pe tema TCE Ploieşti

Societatea de transport călători din Ploieşti se confruntă cu o situaţie dificilă. La această oră TCE înregistrează pierderi din 2016 de peste 6,6 milioane de lei, conform exerciţiului financiar....