Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

primaria campina

4160 de lei va cheltui Primăria Câmpina special pentru fumătorii din instituție.

 

Cu acești bani, se va achiziționa un foișor din lemn de brad care va fi montat în curtea interioară din spatele clădirii unde funcționează Primăria. Decizia a fost anunțată de primarul Horia Tiseanu în urmă cu câteva luni. Acesta a motivat necesitatea achiziției prin faptul că mulți dintre angajați Primăriei Câmpina sunt fumători și, ca atare, sunt obligați să iasă afară pentru a-li satisface viciul.

Pentru că nu exista un spațiu special amenajat pentru ei, fumătorii se strângeau pe scările din fața clădirii, ceea ce știrbea și mai mult din imaginea instituției. Pentru cumpărarea acestui foișor din lemn Primăria așteaptă mai multe oferte, prețul maxim acceptat fiind cel de 4166 fără TVA, în preț intrând și montarea. Foișorul va avea un diametru de 4 metri și va avea și o canapea fixă. Astăzi este ultima zi în care societățile interesate să participe puteau depune ofertele. 

 

 

Eveniment
  • Vineri, 18 August 2017
  • De Roxana Tănase

Incendiu la o casă din Poiana Câmpina

Incendiul a izbucnit vineri după-amiază, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, iar casa a ars în totalitate. Potrivit primelor informații, focul a cuprins o casă bătrânească, pe o suprafață...