Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

repartizare alesi ca uri scoli speciale prahova

Ca de fiecare dată când este vorba de repartizarea în Consiliile de Administrație, discuțiile pe această temă nu au fost controversate.

 

Astfel, pentru anul școlar 2016 - 2017, în cele șase unități de învățământ speciale din Prahova vor activa ca membri ai Consiliului de Administrație, reprezentanți de la PNL, PSD și ALDE.

La Școala Gimnazială Specială 1 Ploiești au fost nominalizați în CA Cristian Dumitru (PNL) și Toma Pințoiu (ALDE), la Școala Gimnazială nr. 2  - Elisabeta Popovici (PNL), Daniel Sepși (PSD), la Școala Gimnazială Specială Filipeștii de Târg - Rareș Enescu și Vasile Ardeleanu (ALDE), Școala Gimnazială Specială Vălenii de Munte  - Andrei Nicolae (PSD) și Gabriel Tudoran (PNL), Școala Profesională Specială Plopeni - Ion Ionică (PSD) și Adrian Ionică (PNL), iar la Școala Preofesională Specială Breaza - Mihail Iulian Soiu (PNL) și Justinian Nică (PSD).

 

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 19 August 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și disconfort termic în Prahova

Meteorologii au emis o informare de caniculă și disconfort termic care este valabilă până astăzi, inclusiv în Prahova. Potrivit ANM, astăzi vremea va fi călduroasă în toate regiunile. „Se vor...

Eveniment
  • Vineri, 18 August 2017
  • De Roxana Tănase

Incendiu la o casă din Poiana Câmpina

Incendiul a izbucnit vineri după-amiază, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, iar casa a ars în totalitate. Potrivit primelor informații, focul a cuprins o casă bătrânească, pe o suprafață...