socoleanu

Radu Socoleanu, consilier al primarului Ploieștiului, susține că a fost agresat verbal și chiar bruscat de fostul director al SC Hale și Piețe.

UPDATE 2 Conflictul s-a transformat în plângeri la Poliție din partea celor implicați

UPDATE 1: Potrivit reprezentanților Poliției, un apel a fost înregistrat pe 112 în jurul orei 09.45. Apelantul reclama faptul că a fost agresat de două persoane, la intrarea B din Palatul Administrativ. Un echipaj s-a deplasat la fața locului și a constat că între persoanele de față era o stare tensionată. Apelantul a fost transportat la Spitalul Județean însă medicii de aici au constat că nu a fost victima niciunei agresiuni. Polițiștii au avertizați verbal și consiliat persoanele implicate în conflict cu privire la urmările unui astfel de eveniment.

Incidentul s-a produs astăzi în zona Palatului Administrativ și a fost relatat în premieră de ziarulincomod.ro

Contactat de observatorulph.ro, Socoleanu a declarat că a depus plângere la Poliția Municipiului Ploiești. "Emanuel Ilie a vrut să-mi smulgă telefonul din mână și m-a jignit. L-am reclamat la Poliție!" a spus consilierul primarului Dobre.

El a refuzat să dezvăluie motivul incidentului. Reporterul observatorulph.ro a încercat să-l contacteze și pe fostul director al SC Hale și Piețe, Emanuel Ilie, dar acesta nu a răspuns la telefon.

 

 

Articole asemănătoare
Eveniment
  • Miercuri, 21 Iunie 2017
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe DN1, în zona Florești

Un conducător auto a tras o sperietură groaznică miercuri după-amiază, după ce, în timp ce se afla pe DN1, a pierdut controlul volanului, a lovit un separator din beton și a ieșit cu mașina în afara...