pasaj subteran bariera bucuresti

Primăria Ploiesti organizează achiziție directă pentru expertizarea tehnică  a celor două pasaje pietonale subterane situate pe Bulevardul București, din zona de sud a orașului.

Obiectul contractului constă în prestarea de servicii de proiectare, respectiv servicii de intocmire a expertizelor tehnice – reabilitare si modernizare pasaje pietonale subterane situate în zona Bulevardului București.

Valoarea estimată, fără TVA, a expertizelor este de  25.000 lei. Sursa de finanțare, potrivit anunțului licitației directe, va fi bugetul local, capitolul Transporturi, termenul de prestare a serviciilor fiind de 30 zile

Data limită de depunere a ofertelor este de 29 august, ora 12.00.

Cele două pasaje subterane au fost închise în urmă cu mai mulți ani, din cauza infiltraţiilor de apă şi reziduuri petroliere,  dar și a mizeriei, la acea dată fiind considerate adevărate focare de infecție.

 

 

Administrație
  • Marți, 27 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Ploieştiul părăginit

De la o zi la alta, Ploieştiul pare un oraş abandonat de autorităţi. Drumuri pline de gropi, autobuze sub orice critică, străzi inundate la fiecare ploaie, parcuri jalnice şi locuri de joacă...