primaria ploiesti

Aproape toți directorii din Primăria Ploiești și din instituțiile din subordinea Consiliului Local au fost convocați la o ședință operativă, în contextul în care mai multe dispoziții emise de Curtea de Conturi au ca termene scadente următoarea perioadă.

De exemplu, la TCE, spun sursele noastre, există obligativitatea efectuării unui studiu pentru a se afla numărul beneficiarilor de facilități de transport.

Termenul limită inițial a fost luna septembrie, dar cum nimeni nu a demarat studiul acesta a fost prelungit până în noiembrie, potrivit primarului Adrian Dobre.

Acesta a susținut că astfel de ședințe se organizează periodic pentru a afla problemele cu care se confrunta fiecare instituție în parte. La ședință au mai participat directorii SPFL, Spitalului de Pediatrie, RASP, ASSC, reprezentanți ai SGU și TCE Ploiesti.

 

Articole asemănătoare
Administrație
  • Joi, 22 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Sarea se extrage din gunoi? - galerie foto

Ca multe alte zone din Ploieşti, strada Drumul Sării a devenit un fel de rampă de gunoi. Nu putem acuza autorităţile pentru nesimţirea celor care aruncă gunoiul pe unde apucă, dar... ... dar putem...