dobre dispozitie ploiesti

Primarul Adrian Dobre a oferit astăzi presei o explicație cu privire la dispoziția referitoare la zonele în care sunt interzise adunările publice.

Dispoziția, semnată în data de 9 august, a stârnit numeroase comentarii, având în vedere că lista zonelor în care sunt interzise organizarea și desfășurarea adunărilor publice include numeroase intrări în instituții publice, de la intrarea A a Palatului Administrativ, la intrarea în spitale, dar și pe anumite străzi.

Citește și: Primarul Dobre interzice mitingurile în fața Casei Albe

Astăzi, primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a susținut că nu a făcut altceva decât să reactualizeze o dispoziție emisă în 2004 de către primarul de la acea dată, Emil Calotă, motivând că au apărut noi zone în Ploiești unde pot avea loc manifestări publice. 

Noutatea, a precizat primarul Adrian Dobre, este că pot fi desfășurate adunări publice și la Parcul Municipal Vest. Totodată, pe noua dispoziție nu mai figurează ca zonă pentru desfășurarea spectacolelor Parcul Constantin Stere.

 

Articole asemănătoare
Național
  • Joi, 22 Iunie 2017
  • De Mihai Popescu

Primar acuzat că a luat mită de 858 de ori

Mită cu repetiție, și nu oricum, ci de 858 de ori! Un fost primar din Bihor a fost trimis în judecată pentru că ar fi cerut diverse sume de la angajații administrației locale ca sa le acorde...