autobuz ploiesti

Consiliul de Administrație de la TCE Ploiești nu mai e statutar, după o demisie. Este vorba de Marius Măselușă, care a renunțat la calitatea de membru în CA.

Scandalul de la TCE nu poate fi aplanat rapid. Astăzi a avut loc o nouă ședință a Consiliului de Administrație, în care trebuia să se ia în calcul cererea sindicaliștilor de la societate privind destituirea conducerii TCE.

Ultima ședința a CA-ului de la începutul săptămânii nu a avut loc, pe motiv că nu s-au prezentat toți membrii. Astăzi a urmat o nouă surpriză pentru liderii Sindicatului Transportatorilor din Ploiești.

Unul dintre membrii CA-ului de la TCE, Marius Măselușă, și-a dat demisia și, prin urmare, ședința, care a avut loc la Palatul Administrativ, nu a mai putut continua.

Liderii Sindicatului Transportatorilor au solicitat de data aceasta demisia conducerii TCE dar și a celorlalți membri ai CA-ului societății, invocând situația critică financiară a Transport Călători Express.

 

Articole asemănătoare
Național
  • Miercuri, 26 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

Comuna în care se trăieşte mai bine ca la oraş

O comună din judeţul Mehedinţi este campioană la absorbţia de fonduri europene. În ultimii 10 ani, primăria Şişeşti a câştigat 18 proiecte europene în valoare de peste 3 milioane de euro. Cu bani...