Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

hipodrom ploiesti

În ciuda faptului că recepția a început la scurt timp după alegerile locale, singura bază hipică din țară rămâne în continuare închisă.

 

De altfel, termenul limită de dare în folosință a acestui proiect a fost amânat, până în octombrie, pe motiv că procedura de angajare a viitorului personal este de durată.

Primarul municipiului Ploiești,. Adrian Dobre, a susținut că în acest moment a fost demarată procedura de preluare în inventar a bunurilor.

 

„Preluăm în inventar bunurile respective, prin fișele de date, în baza cărora se va prelua în patrimoniu Hipodromul”, a susținut Dobre, care a precizat că în această perioadă are loc și scoaterea la concurs a 30 de posturi de către Clubul Sportiv Municipal, în baza hotărârii de Consiliu Local aprobate.

Dar aceasta nu a fost singura problemă care a întârziat practic deschiderea oficială a Hipodromului. În ciuda faptului că s-a făcut recepția, ulterior, a apărut o serie de probleme.

Declarația primarului Adrian Dobre:

 

Eveniment
  • Sâmbătă, 22 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe strada Poștei din Ploiești

Două autoturisme au intrat în coliziune sâmbătă după-amiază, pe strada Poștei din Ploiești. Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 14.00. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și...