Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

primaria comarnic

Oferta „generoasă” a fost publicată pe site-ul Primăriei Comarnic, dar atenție, totul este în limita stocului disponibil.

 

Potrivit anunțului, bordurile sunt oferite cu titlu gratuit și au fost rezultate în urma lucrărilor de schimbare a rigolelor de pe raza orașului.

„Să nu vă închipuiți că este vorba de borduri noi. Este vorba despre borduri deteriorate, aflate de-a lungul a DN1, care nu au mai fost schimbate de 16 ani. Lucrările au fost ale CNADNR și dânșii au spus că nu mai au nevoie de bordurile uzate. Acestea sunt acordate cu titlu gratuit. A fost vorba despre 300 - 350 de borduri. Au venit vreo 7 - 8 persoane care au luat borduri și cred că mai avem vreo 70, pentru că și în anunț se precizează că se oferă borduri, cu titlu gratuit, în limita stocului disponibil”, a susținut viceprimarul Mihai Savu, împuternicit de primar să se ocupe de distribuirea bordurilor. 

 

borduri gratuite

 

Eveniment
  • Luni, 24 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe DN1, în zona Breaza

Accidentul rutier a avut loc luni dimineață, după ce un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile. UPDATE: Potrivit ISU Prahova, victima accidentului este un bărbat în vârstă de 62 de ani,...