Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

bloc anl campina

Agenţia Naţională pentru Locuinţe a propus administrației locale din Câmpina construirea unui bloc de locuințe, proprietate personală, în cartierul Erupţiei, realizate prin credit ipotecar.

 

„În vederea demarării procedurilor necesare pentru construirea acestuia, persoanele interesate sunt rugate să depună, la Primaria Câmpina, o solicitare scrisă ( cu menţiunea că se solicită un apartament cu 2 camere sau o garsonieră), până la data de 30 august 2016”, a anunțat Primăria Câmpina.

Valoarea estimată pentru un apartament cu două camere, cu o suprafață utilă de 57 mp, este de 38.800 de euro, iar pentru o garsonieră de 40 mp de 28.800 de euro,

 

Primăria Câmpina a anunțat că, în funcție de numărul solicitărilor, va demara procedura de transmitere a unui teren pentru construirea blocului de locuințe.

 

Eveniment
  • Vineri, 18 August 2017
  • De Roxana Tănase

Incendiu la o casă din Poiana Câmpina

Incendiul a izbucnit vineri după-amiază, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, iar casa a ars în totalitate. Potrivit primelor informații, focul a cuprins o casă bătrânească, pe o suprafață...