membri ca spitale consiliul local ploiesti

Aleșii locali au aprobat numirea membrilor în Consiliile de Administrație de la Spitalul de Pediatrie și de la Spitalul Municipal din Ploiești.

Discuțiile legate de numirea reprezentanților Consiliului Local în CA-urile spitalelor nu au fost aprinse. Din start s-a vorbit de nominalizarea unor consilieri locali care să fie de profesie economiști. Prin urmare, lista candidaților pentru o astfel de funcție s-a restrâns.

Astfel, la Spitalul Municipipal, în Consiliul de Administrație, vor fi consilierii locali Marius Dinu (fost director al Spitalului de Obstetrică Ginecologie) și Paul Palaș, iar ca membri supleanți au fost nominalizați Iulian Bolocan și Sanda Dragulea.  Din CA-ul de la Spitalul de Pediatrie Ploiești vor face parte Gheorghe Sârbu și Marius Dinu, iar ca membri supleanți au fost numiți Andrei Gheorghe și Paulica Drăgușin.

În Consiliul de Administrație de la Spitalul Județean Ploiești vor fi nominalizați consilieri județeni.

 

Articole asemănătoare
Administrație
  • Luni, 29 Mai 2017
  • De Roxana Tănase

Spitalul de Pediatrie Ploiești se extinde

Noul corp de clădire urmează să fie realizat lângă unitatea medicala și va fi dotat cu aparatura ultra modernă. Realizarea extinderii unității medicale este posibilă ca urmare a unei donații...