Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

 consiliul local ca

Funcția de membru al Consiliului de Administrație la Teatrul Toma Caragiu a trezit pasiuni nebănuite. Patru aleși locali s-au înscris inițial în cursă, însă într-un final au concurat numai doi, motiv pentru care au fost completate buletine de vot.

 

Inițial, pentru funcția de membru în CA-ul de la Teatrul Toma Caragiu s-au înscris Alina Sorescu (PSD), Marilena Stanciu (PSD), Marius Mateescu (ALDE) și Cristina Enache (PNL). Primul candidat a renunțat din start și, pentru că era necesară completarea buletinelor de vot, aleșii locali au aprobat o pauză scurtă, de cinci minute. La reîntoarcerea în sală, surpriza a fost de proporții. Marila Stanciu (PSD) a anunțat că renunță la a mai candida, motiv pentru care buletinele de vot au fost refăcute.

În fine, în urma votului Marius Mateescu a obținut funcția de membru în CA-ul de la Teatrul Toma Caragiu, cu 15 voturi, iar Cristina Enache (PNL) a primit numai voturile colegilor de partid (opt voturi).

 

La final, au existat și comentarii, mulți considerând că întregul „spectacol” a avut drept scop de a demonstra că alianța PSD - ALDE funcționează conform „scenariului”.